2018-as kampány: Fidesz, MSZP, Jobbik, DK, LMP, Momentum

PolitikON

PolitikON

Köszönjük az érdeklődést!

2018. április 16. - Ruzsonyi Gergely

A PolitikON teljes gárdája számára új, izgalmas és embert próbáló feladat volt az április 8-i, egész napos tudósítás és hírfolyam-szerkesztés. Bár egy valódi szerkesztőség  erőforrásának töredékével rendelkeztünk, mégis minden egyes résztvevő minden tőle telhetőt megtett azért, hogy olvasóink a lehető legminőségibb tájékoztatást kapjanak a magyar demokrácia idei legfontosabb napjáról. 

Tudósítóink a pártesemények helyszínén igyekeztek politikusokat és támogatókat egyaránt megszólítani, fotókat és videókat készíteni, ezek által pedig első kézből információval szolgálni. A hírszerkesztésben dolgozók ezeket az információkat feldolgozták, megállás nélkül böngészték a sajtót és a közösségi médiát releváns tartalomért, képszerkesztőink pedig élvezhetőbbé, látványosabbá tették az oldalon látható audiovizuális tartalmat.

Köszönjük az érdeklődést minden egyes olvasónknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://eltepolitikon.blog.hu/api/trackback/id/tr6313839472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása