2018-as kampány: Fidesz, MSZP, Jobbik, DK, LMP, Momentum

PolitikON

PolitikON

Az első hírmorzsák az eredményekről

2018. április 08. - Ruzsonyi Gergely

Ha minden igaz, akkor Lázár János hozta a hódmezővásárhelyi körzetét, ez érdekes folytatása a polgármester-választásnak.

Csárdi Antal (LMP) behúzhatja a Belvárost, erről már többen is beszélnek az LMP eredményváróján. Hadházy Ákos úgy tudja, ő is elég jól áll Szekszárdon.

Kész Zoltán független jelölt nyilatkozatában már belátta a vereséget, és gratulált Ovádi Péternek, aki a Fidesz képviselőjeként elhódította a veszprémi körzetet. "Felhívtam Ovádi Pétert és gratuláltam neki és azt kértem tőle, hogy képviselje azokat a választókat is, akik rám vagy más ellenzéki jelöltre szavaztak. Köszönöm Veszprémnek és térségének az eddigi bizalmat” - nyilatkozott Kész. Az ellenzék tehát az első esélyes körzetét elvesztette, ráadásul olyan helyen, ahol 2014-ben még nyertek.

Hiszékeny Dezső (MSZP) magabiztosan hozza a XIII. kerületet. Hajdúszoboszlón a Fidesz, viszont Németh Szilárd körzetében (Csepelen) az Együtt jelöltjének, Szabó Szabolcsnak áll a zászló, Kunhalmi Ágnes pedig úgy tűnik, szintén győzelemre áll Dél-Pesten, Csabai Lászlóné viszont nem áll fényesen Nyíregyházán. Egyre inkább terjed az a pletyka, hogy az MSZP vidéken nagyon csúnyán leszerepelt, így lehet, hogy semmire nem mennek a Budapest jó eredményekkel.

Vona Gábor is vezet Gyöngyösön.

Az előzetes közvélemény-kutatások alapján a parlamentet tekintve a következő eredmény várható:

19821925_62b7e657fd0e94aabc454414d679a1e2_wm.jpg

Fotó: Haász János (Index)

A bejegyzés trackback címe:

https://eltepolitikon.blog.hu/api/trackback/id/tr3913819346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása