2018-as kampány: Fidesz, MSZP, Jobbik, DK, LMP, Momentum

PolitikON

PolitikON

Gyurcsány és Juhász több technot akar a Parlamentbe?

2018. április 08. - Ruzsonyi Gergely

18 órakor elkezdődött a Kossuth téren a "Több Technót a Parlamentbe" esemény, amely a választások önjelölt hivatalos záróbulija. Ez önmagában legfeljebb vicces, akkor azonban egészen új szintre lép, amikor szembesülünk azzal, hogy Gyurcsány Ferenc és Juhász Péter oldala is írt egy-egy bejegyzést.

A DK elnöke így nyugtázta az eseményt: "Egyetértek. Nem ártana már az országnak egy stílusváltás:)", míg Juhász így fogalmazott: "Már korábban, éveken át tanulmányoztam azt a világot, ahol a GDP 20%-át a techno adta, és bejött. Igaz, hogy a maradék 80% goából származott. Veletek vagyok a mindennapokban is!".

Hogy ez szimpla szavazatkeresés a fiatalok közt, vagy a két politikus tényleg kedveli a technot, az kiderül este, amikor ha megjelennek az Országház előtt, fiatalok százaival bulizhatnak majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://eltepolitikon.blog.hu/api/trackback/id/tr5913818820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása