2018-as kampány: Fidesz, MSZP, Jobbik, DK, LMP, Momentum

PolitikON

PolitikON

A Liberálisok szerint nincs akadálya az ellenzéki együttműködésnek

2017. november 29. - Fejes Réka

Fodor Gábor, A Magyar Liberális Párt elnöke budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, formálódik az együttműködés az ellenzéki pártok között.

Fodor Gábor az MTI tudósítása szerint azt mondta, hogy az elmúlt hetek történései, majd a Közös Ország Mozgalom által szervezett együttes ellenzéki fellépés után számukra világossá vált, hogy az ellenzéki együttműködésnek lényegében nincs akadálya, a fontos kérdésekben együtt tudnak működni, ezért ezt az utat kell járniuk. Egyúttal tiszteletben kell tartani azokat is, akik még nem akarnak részt venni ebben az együttműködésben - tette hozzá. Úgy fogalmazott minél szélesebb a Jobbik nélküli ellenzéki együttműködés, annál hatékonyabbak lesznek.

 A  Liberálisok azt is szeretnék, ha az önkormányzatiság kérdésében is együttműködne az ellenzék, ezért ezen a héten egy pécsi konferenciát rendeznek a témában. Egy kérdésre azt válaszolta, hogy ahogy rendezvényeik többségére, így erre is meghívják a Jobbikot, hogy vitatkozzanak velük, de a párttal való politikai együttműködést helytelennek tartják. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eltepolitikon.blog.hu/api/trackback/id/tr2913401851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása