2018-as kampány: Fidesz, MSZP, Jobbik, DK, LMP, Momentum

PolitikON

PolitikON

Számos baleset történt a szavazókörökben

2018. április 08. - andrefanny

Sajnos szerencsétlenségektől sem mentes a szavazás. A Nemzeti Választási Iroda rendkívüli eseteket jegyző felületén több balesetről is olvasni az elmúlt órákból:

  • A XXI. kerületi szavazóbizottság elnökhelyettesének leszakadt az ujjából egy darab, mert a mutatóujja beszorult a szék lába és annak ülőkéje közé. 
  • Kengyel településén egy szavazófülke látta kárát a választás miatt felhevült kedélyállapotnak, ugyanis az egyik választópolgár megbotlott, majd összedöntött egy szavazófülkét. A választási bizottság tagjai később helyreállították a fülkét, így a szavazás zavartalanul folyhatott tovább. A szavazó szerencsére nem szenvedett el sérüléseket.
  • A XX. kerületben egy szavazó a voksoló lapokkal együtt a személyi igazolványát és a lakcímkártyáját is beborítékolta, majd az urnába dobta. A számlálóbizottság közölte a pórul járt szavazóval, hogy okmányait a választás másnapján veheti át a helyi választási irodában.
  • 8 percre fel kellett függeszteni a szavazást a Győr-Moson-Sopron megyei Rábatamásiban, mert egy választópolgár epilepsziás rohamot kapott - közölte az ottani választási bizottság elnöke az MTI-vel. A  szavazó nem kért mentős segítséget, mivel ismeri a betegségét, ezért egy szomszédos szobába vitték át, a szavazás pedig zavartalanul folytatódott tovább.

A bejegyzés trackback címe:

https://eltepolitikon.blog.hu/api/trackback/id/tr2813818278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása