2018-as kampány: Fidesz, MSZP, Jobbik, DK, LMP, Momentum

PolitikON

PolitikON

Interjú az LMP eredményváróján egy lelkes, de realista párttaggal

2018. április 08. - Ruzsonyi Gergely

Az LMP nyílt eredményváróján nincsenek túl sokan, főleg párttagok és szimpatizánsok lézengenek a Stefánia úti Y Caféban. Székely Imrét, a párt egyik tagját kérdeztük arról, hogyan értékeli a mai napot.

scsddsdc.jpg

Fotó: Németh Dorottya (PolitikON)

 

- Milyen LMP-eredményre számítasz?

- Én alapvetően arra számítok, hogy 10%-ot fog kapni az LMP listán és két körzetet fogunk megnyerni. Csárdi Antal és Szél Bernadett győzelmét várom, (Hadházy - szerk.) Ákosról ezt sajnos nem tudom kijelenteni. A Fidesznek pedig nem lesz meg a kétharmad, de az abszolút többség igen.

- A magas részvételi arányt hogyan értékeled?

- Az embereknek elegük van. Nagyon sokan szeretnének kormányváltást, de az a baj, hogy nagyon eloszlanak a szavazatok az ellenzéki pártok között, és a Fidesz választási rendszere úgy van kialakítva, hogy ez nekik így tökéletese legyen, úgyhogy sajnos a többséget meg fogják szerezni. 

- Az itteni buli milyen lesz?

- Úgy fog kinézni, hogy jönnek majd folyamatosan a vezetők, sajtótájékoztatót tartanak, pogácsázunk, ilyesmi. Lassan meglátjuk az eredményeket, de van 1-2 körzet még, ha jól tudom?

- Igen, igen. A politikusok érkezéséről tudsz bármit is?

- Sajnos azt, hogy mikor jönnek, azt nem, de nyilván az első eredmények után, meglátjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eltepolitikon.blog.hu/api/trackback/id/tr6213819182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása