2018-as kampány: Fidesz, MSZP, Jobbik, DK, LMP, Momentum

PolitikON

PolitikON

Át akarták verni a Zoom.hu újságíróját

2018. április 08. - Diósi Szilvia

A Zoom.hu munkatársa porckorongsérv miatt mozgóurnát igényelt a szavazáshoz, de 14:45 körül egy Fidesz-aktivista csöngetett be hozzá, hogy megkérdezze, szavazott-e már, és ha igen, a kormánypártra-e. Az újságíró elmondta, hogy még nem szavazott, a mozgóurnára vár, de azt nem akarta elárulni, kire adja majd le a szavazatát. Az aktivisták azt mondták, hogy végigkeresnek mindenkit, aki valaha aláírt a Fidesznek, bár az újságíró nem emlékszik rá, hogy ilyet tett volna. 

Ezután ismét felcsöngettek hozzá, az illető a helyi választási bizottság tagjának adta ki magát. Azt mondta, nem fognak tudni kimenni hozzá, mert túl sokan igényeltek mozgóurnát, ezért a Király utca egyik szavazókörében kell leadnia a szavazatát, abban a szavazókörben, ahol hosszú sor áll folyamatosan.

Negyedórával később megérkezett a mozgóurna a valódi szavazatszámlálókkal, akik felvették a jegyzőkönyvet a félrevezetésről. A fideszes delegált szerint provokációról volt szó, a Fidesznek mindez nem áll az érdekében. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eltepolitikon.blog.hu/api/trackback/id/tr8113818792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása