2018-as kampány: Fidesz, MSZP, Jobbik, DK, LMP, Momentum

PolitikON

PolitikON

Postásnak állna a Momentum

2017. december 11. - Diósi Szilvia

A Momentum levelet írt a Magyar Postának, miután megtudta, hogy nem minden küldeményt fognak kivinni a karácsonyi időszakban a postások. Hajnal Miklós szóvivő felajánlja benne az aktivistáik segítségét, hogy minden levelet és csomagot időben kézbesíthessenek.
mti2_balazs_attila.jpg

Fotó: MTI/ Balázs Attila

„Tisztelt Magyar Posta!

A Momentum felajánlja a segítségét a Magyar Postának, hogy a csomagok és levelek karácsony előtt mindenhova odaérjenek. 

Láthatóan sokan vannak azok, akik karácsonyra, vagy karácsony előtt leveleket, csomagokat juttatnának el szeretteiknek. Nemcsak belföldön, de külföldről haza, vagy éppen Magyarországról külföldi országokba is. Ezek a csomagok sokszor a közös ünneplés elmaradását igyekeznek kárpótolni, például olyan gyermekek és nagyszülők között, akik az ország két egymástól távoli pontján, vagy tenger által elválasztva élik mindennapjaikat és ünnepeiket.

A Momentum azt szeretné, ha a karácsony mindenki számára meghitt és boldog ünnepet jelentene, ezért is ajánljuk fel aktivistáink segítségét a Magyar Postának a csomagok szállításában.

Várjuk a Magyar Posta megkeresését, amennyiben szívesen veszik felajánlásunkat.

Köszönettel,

Hajnal Miklós

Szóvivő, Momentum”

December 7-én, csütörtökön készített anyagot az RTL Klub híradója arról, hogy nem kézbesíti a lakásokhoz a levélküldeményeket a Magyar Posta. A rejtett kamerás felvételek szerint felsőbb szinten hozták meg a döntést korlátozásról a decemberi roham, és a nyugdíjasoknak kézbesítendő Erzsébet-utalványok miatt. Így csupán egy értesítőt dob be a postás, az embereknek pedig maguknak kell bemenni, ha át akarják venni a küldeményeket.

A Posta azóta közölte, hogy egy áprilisban hozott kormányrendelet alapján járnak el. Az olcsó szállítási költségek miatt sok küldeményt adnak fel ugyanis inkább levélként, mint csomagként. Ezeket pedig gyakran lehetetlen bedobni a postaládák nyílásán, az újrendelet szerint, ezeket most már nem is kötelessége házhoz vinni a postának. A csomagként rendelt termékeket továbbra is kiszállítják, de ez drágább – írja a Magyar Posta az Indexnek küldött válaszában.

 

Forrás: Momentum Sajtó; Index

A bejegyzés trackback címe:

https://eltepolitikon.blog.hu/api/trackback/id/tr8913472239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása