2018-as kampány: Fidesz, MSZP, Jobbik, DK, LMP, Momentum

PolitikON

PolitikON

Feloldaná az LMP Soros-hálózatok dokumentumainak titkosítását

2017. december 11. - Diósi Szilvia

 

„Szél Bernadett kezdeményezi az ún. Soros-hálózatokról szóló titkosszolgálati jelentés titkosítás alóli feloldását” – írják az LMP honlapján.
szel_bernadett.jpg

Szél Bernadett, LMP miniszterelnök-jelölt

Fotó: Szél Bernadett/ Facebook

Az LMP szerint a december 7-kei a nemzetbiztonsági bizottság ülésén bemutatott Soros-hálózatról szóló titkosszolgálati ábrák és grafikonok nyilvános felületekről szerzett dokumentumok, ezért a titkosítás alól fel kell őket oldani. Jogilag a nyilvános felületekről megszerkesztett dokumentumokat nem lehet 20 évre titkosítani – írják a közleményben.

Szél Bernadettet legutóbb a legmagasabb, 432 ezer forintos büntetés fizetésére kötelezte Kövér László házelnök, mert „Hazudik” feliratot tartott Hadházy Ákossal Németh Szilárd mögé, még a Fidesz-alelnöke a Soros-terv létezését bizonygatta.

A kormány már régóta riogatja az embereket a Soros-tervvel, a legutóbbi plakát kampányban is Soros Györgyöt támadták, és nemzeti konzultációt is tartottak már a témáról.

 

Forrás: LMP sajtó; Szél Bernadett/Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://eltepolitikon.blog.hu/api/trackback/id/tr1813472241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása