2018-as kampány: Fidesz, MSZP, Jobbik, DK, LMP, Momentum

PolitikON

PolitikON

Hidvéghi Balázs: a meghallgatás csupán színjáték volt, minden Soros forgatókönyve szerint történt

2017. december 11. - vantusnikii

Csütörtök délelőtt tartották az Európai Parlament állampolgári jogok, igazságügy és belügyi bizottságának (LIBE) meghallgatását, aminek a témája a Magyar jogállam helyzete volt. Az eseményen részt vett Szijjártó Péter, Orbán Viktor személyes szóvivője. Fidesz nevében Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója reagált a párt weboldalán.

A meghallgatáson vizsgálták a magyar civil törvényt, a felsőoktatási jogszabály-módosítást, illetve kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen a menekültkvóták elutasítása miatt.

A Fidesz közleményben egyértelműen kijelenti, hogy a meghallgatás Brüsszel és a Soros-terv támadásának része, politikai zsarolás, a nyomásgyakorlás újabb eszköze, aminek célja az, hogy megtörje a magyar kormány bevándorlás politikáját. Az MTI összefoglalója szerint a Fidesz meggyőződése, hogy mind a migránsok elutasítása, mind a Soros-szervezetek átláthatóságáról szóló törvény a milliárdos érdekeivel szemben áll.

“Egyszerűen le akarják járatni, meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem akarja betelepíteni a migránsokat.” –írja Hidvéghi a közleményben.

A Fidesz szerint a meghallgatás megrendezett színjáték volt, amiben a Soros brüsszeli szövetségesei, és a magyar baloldal vettek részt. Kiemeli, hogy a tanúként hívott szervezetek (Magyar Helsinki Bizottság, Mérték Médiaelemző Műhely) mind a Soros-hálózat pénzéből működnek, megrendelésre támadták Magyarországot.

A kormány mindezek ellenére közleményében biztosítja a magyar népet arról, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje Magyarországot a kötelező kvótától és a migránsok betelepítésétől.

(Forrás: MTI – Fidesz.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://eltepolitikon.blog.hu/api/trackback/id/tr8413469793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása