2018-as kampány: Fidesz, MSZP, Jobbik, DK, LMP, Momentum

PolitikON

PolitikON

Összefogott az LMP és az Új Kezdet a kampányidőszakban

2017. december 03. - Létai Alexandra

mod-1489.jpg

Összefogott az LMP és az Új Kezdte pártja a kampányidőszakra. Céljuk a korszakváltás – jelentette be az LMP miniszterelnök-jelöltje szombaton Kecskeméten, a sajtótájékoztatón.

 Szél Bernadett a két párt több mint száz tagja és szimpatizánsa előtt jelentette ki: Nem két párt közötti zárt szövetségről van szó,hanem együtt tudnak működni mindazon pártokkal, közösségekkel és emberekkel, akik a kormányváltáson túl korszakváltásban is érdekeltek Magyarországon. Az LMP és az Új Kezdet kialakította szövetségi politikáját az elmúlt hónapokban elkészült az együttes program is, amely egy zöldpárt és egy vállaltan jobbközép párt “házasságából született” – közölte. A teljes korszakváltás érdekében megfeszített tempóban dolgoznak majd a következő hónapokban, s a két párt egymást erősítve fog küzdeni Magyarországért.

Miért éri ez meg?

Gémesi György, az Új Kezdet elnöke szerint míg az LMP-nek országos frakciója, pártja van, az Új Kezdet a lokalitást, a helyi tapasztalatokat, a lendületet adja az együttműködéshez. 

„A két párt együtt erősebb!”

Majd Szél Bernadett hozzátette: nő a támogatottságuk, és ha az emberek bizalmát szavazatokra tudják váltani, kormány- és korszakváltás lesz 2018-ban.


MTI / LMP sajtó

A bejegyzés trackback címe:

https://eltepolitikon.blog.hu/api/trackback/id/tr9513415659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása